Alla dessa böcker!

Vilken tid det tar att göra små justeringar egentligen... Me det är på gång med Redaktionens böcker, man får tålmodigt vänta...
NU när jag ändå är inne och skriver ett inlägg måste jag samtidigt lägga ett gott ord för boken som Obama har skrivit -Min far hade en dröm. Väldigt bra bok, har inte kommit igenom hela ännu men det jag har läst är otroligt bra!


/Han

Anställd inom 11 dagar?

Nu är det så här att jag har satt upp ett datum då jag ska ha ett arbete. Åtminstone ett sommarjobb! Datumet är 18 maj. Hur många tror att det kommer att lyckas? Jag tänker tro det iaf för annars är det ju ingen idé att satsa! =) Har lagt upp en plan nu som jag ska följa. Jag har även lagt upp en plan på att börja träna och måla. Man blir ju så otroligt lat när man inte har några tider att passa eller inte har några "måsten". Och nu har äntligen min lust för att måla dykt upp igen! Det var ett bra tag sen kan jag ju säga. Det är skönt att ha lite planer att följa nu. Har känt mig så grinig och gnällig de senaste dagarna vilket min kära sambo säkert kan intyga flera gånger om. MEEEEN jag vill så gärna få ordning på saker å ting nu, å det tänker jag göra någonting åt! 18 maj! ;)

/Hon

Böcker som kommer höja alla!

Nu är det bara små detaljer kvar, sen kommer vi börja sälja böckerna!! Hur kul som helst, lite utformning på e-handeln kvar sen kommer det gå som bara den!

Så titta in regelbundet för snart släpper vi länken till e-bokhandeln här!

/Han

Redaktionens böcker kommer med storsanolikhet...

Snart kommer som jag skrev förut att Redaktionens böcker finnas till försäljning genom bloggen. Det kommer att finnas böcker för alla att läsa, mestadels med inriktning på följande:

Ekonomi & Juridik
Marknadsföring
Chefsböcker
Säljböcker
Starta-egetböcker
Internetböcker
Ljudböcker
Motivationsböcker mm.

/Han

Redaktionens böcker...

Snart kommer våra läsare att kunna köpa Redaktionens Starta eget böcker till ett väldigt bra pris genom den här sidan, vi har i skrivandets stund diskussion med Redaktionen om hur vi kommer lägga upp det.

/Han

RSS 2.0