Besvikelsen är överhängande!

Vi har som sagt varit på UF-mässan idag. Kanske ska förklara va UF-företag är, UF står då för Ung företagsamhet, och drivs näst intill som ett vanligt företag, bara det att man har det under sin gymmnasie tid. Kan säga som så att det var inte så mycket att se på mässan i dag, eller jo, att titta på fans det ju. Men som ren insperation var det inte så mycket, träffade dock 4 personer som vågade ta kontakt och visa upp sina produkter/tjänster! Mycket starkt gjort av dessa ungdomar! Men till besvikelsen fanns det desto mera att rapportera om, en del montrar förstod man inte vad deras produkt/tjänst alls handlade om, en del montrar fanns det inte folk bakom företaget att fråga alls! Dom flesta stod och åt godis med sina kompisar. Det är företagsamhet det!
Nåka, en del bra fans det som sagt men inte mycket!

Priset av störst besvikelse tar nog en ung tjej som såg ut att ha kommit bort från sin mamma i affären! Hon undrade nog själv vad hon gjorde där!

Ja ja! Nog om detta Några bra killar och tjejer fanns det där som kan leda företag, tror på sin produkt, kan beskriva sin produkt, och kan grunderna i företagsamhet, så med andra ord är inte Sverige förlorat   =)

//Han

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0